ما یکسره به فکر این کشور و آن کشور هستیم که کجا جنگ شد، کجا صلح کردند، مذاکره کردند، کجا کودتا شده. اما هیچ به فکر کشور نفس خودمان نیستیم که مبادا این نفس کودتا کند و ما را بیچاره کند اگر این نفس بر ما غالب شود ما از حیوانات هم بدتر می شویم.
( أُوْلَئِکَ کَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ )
«اعراف/179»
22بهمن : در روز 22 بهمن 1357، تاریخ نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) به نقطه عطف خود رسید. در روز 22 بهمن سرانجام مبارزات مردم مسلمان به بار نشست و پادشاهی 2500 ساله و ظلم و استبداد بیش از 50 ساله رژیم پهلوی در ایران، ریشه کن شد و به خواست الهی حکومت جمهوری اسلامی تأسیس شد. ادامه مطلب...
روزی معلمی از دانش آموزانش خواست که اسامی همکلاسی هایشان را بر روی دو ورق کاغذ بنویسند و پس از نوشتن هر اسم یک خط فاصله قرار دهند .
سپس از آنها خواست که درباره خوبی هاوبدی های همکلاسی هایشان ، فکر کنند و در آن خط های خالی بنویسند .
بقیه وقت کلاس با انجام این تکلیف درسی گذشت و هرکدام از دانش آموزان پس از اتمام ،برگه های خود را به معلم تحویل داده ، کلاس را ترک کردند . ادامه مطلب...
آیة الکرسى اعظم الآیات و سید القرآن خوانده شده، مبین توحید ذات و جامع توحید صفات است که پیوسته و بدون فاصله حروف عطف و با آهنگ پى در پى ایجاب و سلب آمده تا کرسى علم و اراده خداوند نمودار شده و نفوس و اجتماع انسانها، هم آهنگ با جهان عظیم، محکوم فرمان و قدرت او شوند و هر گونه نفوذ و قدرت دیگرى را نفى کنند. ادامه مطلب...
خرمشهر آزاد شد اما چرا آباد نشد. این سؤالی است که در درون نه تنها یک خرمشهری، یک خوزستانی بلکه در درون هر ایرانی بارها و بارها طی این مدتی که از آزادی خرمشهر گذشته است ونزدیک سی سال میباشد، مرور می شود.چراآب آشامیدنی ندارند؟ چراهنوزشهرساخته نشده،کانال های آب قدیم که پراب بودندومردم باقایق ازاونجاعبورمیکردندچه شد ؟فقط قایق هامانده اندکه درگل هافرورفته اند،اصلا اینها جای خود، ادامه مطلب...
امروز از شهر شهدا می نویسم،شهری که بوی خدا در آن موج می زند،روی درب ورودی این شهر نوشته شده است «بدون وضو وارد نشوید»آری به این شهر کسانی را راه می دهند که با ایمان وتقوا وضو می گیرند وغسلشان را با خون می گیرند، ادامه مطلب...
شیخ محمد بهارى همدانى به شاگرد خود اینگونه سفارش کرد:
آنچه لازم است بر شیخ، این است که تأمل درستى نماید، ببیند بنده است یا آزاد، اگر دید آزاد است، خودش مى داند - که هر کارى بخواهد بکند - و اگر دانست بنده است و مولا دارد، سر خود نیست هر کارى بکند ولو دستى حرکت دهد از وى جهت آن سؤال خواهد شد، ادامه مطلب...
حضرت امام خمینی (ره) در کتاب شریف چهل حدیث فرمودند:
گـمـان نـکـن کـه پـس از مـحـکـم شـدن ریـشه گناهان انسان بتواند توبه نماید، یا آنکه بـتـوانـد بـه شـرایـط آن قـیام نماید.
بهار توبه ایام جوانی است که بار گناهان کـمـتـر و کـدورت قـلبـی و ظـلمـت بـاطـنـی نـاقـص تـر و شـرایـط تـوبـه آسـانتـر اسـت.
انـسـان در پـیـری حـرص و طـمـع و حـب جـاه و مـال و طـول امـلش بیشتر است. و این مجرب است و حدیث شریف نبوی شاهد بر آن اسـت.
گـیـرم کـه انـسـان بتواند در ایام پیری قیام به این امر کند، از کجا به پیری برسد و اجل موعود او را در سن جوانی و در حال اشـتـغـال بـه نـافـرمـانـی نـربـایـد و بـه او مـهـلت دهـد؟
یک شخصی وارد روستایی شد.
دید همه قبرها جلوی در خانههاست. سن مردهها هم خیلی کم. یکی شش ماه یکی یک سال، یکی سه سال!
پرسید جریان چیست؟
گفتند: «مردهها را جلو خانهها دفن میکنیم که هر روز که بیرون میآییم یادمان بیفتد مرگی هست. قبری، قیامتی! آنوقت خودمان و کارها را میزان میکنیم. گفتند این که عمرها کم است به این خاطر است که ما عمر را از روزی حساب میکنیم که شخص بیدار شود و خودش را بشناسد و دست بکشد از گناه!
آیت الله مجتهدی میفرمود: «اینطوری باشد ما غالباً سقط جنین میشدیم و اصلاً عمری نداریم! دعا کنیم بیدار شویم و بفهمیم و بمیریم.
آداب الطلاب، ص92
شیخ عبدالله گلپایگانی را در خواب دیدند گفته بود پس از مرگ مرا به آسمان بردند و گفتند: «چه آوردهای؟»
گفتم: «درس و بحث» ملائکه در آن خدشه کردند.
گفتند: «دیگر چه داری؟» گفتم: «زیارت و توسل» آنرا هم قبول نکردند. عاجز شدم.
گفتم: «چیزی ندارم!» گفتند: «تو دُر گرانبهایی داری: میخواستی بروی کربلا، دو ریال نداشتی مرکب کرایه کنی، پیاده که میرفتی خار به پایت رفت عاجز شدی «من شیخ عبدالله با اینهمه درس و بحث نباید دو ریال داشته باشم با مرکب بروم!؟» سریع از این فکر پشیمان شدی و گفتی:
« الحمد لله رب العالمین» این آن دری است که نزد ما محفوظ مانده همین هم به درد تو میخورد.
بازدید امروز: 41
بازدید دیروز: 37
کل بازدیدها: 431075