امام زمان حضرت مهدی -عجل الله تعالی فرجه الشریف- فرموده اند:
(أَکْثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ، فإِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُمْ)
براى شتاب در گشایش حقیقى و کامل، بسیار دعا کنید; زیرا، همانا، فَرَج شما در آن است. ادامه مطلب...
قال الامام المهدی علیه السلام:
«لَوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَى اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِى الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الُْیمْنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعادَةُ بِمُشاهَدَتِنا.»:
امام زمان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف فرمودند:
اگر شیعیان ما ـ که خداوند آنها را به طاعت و بندگى خویش موفّق بدارد ـ در وفاى به عهد و پیمان الهى اتّحاد و اتّفاق مى داشتند و عهد و پیمان را محترم مى شمردند، سعادت دیدار ما به تأخیر نمى افتاد و زودتر به سعادت دیدار ما نائل مى شدند.
امام زمان (عج) از کسی که سالها به دنبال ایشان گشته بود سوال کردند:شب و روز توقع و انتظار آمدن تو را داشتم، چه چیز آمدنت را نزد ما تأخیر انداخت؟
خودتون ماجراشو بخونید:
پسر مهزیار نقل میکند که پس از توسلات عدیدهای در یک سفر در جستجوی آن وجود مقدس به مکه مشرف میشود، شبی در مسجدالحرام مقابل درب کعبه شخص وارستهای را میبیند که پس از سلام و معرفی خود، به اینکه از سوی حضرت مأمور بردن پسر مهزیار به جهت پابوسی حضرت بقیه الله -عجل الله تعالی فرجه الشریف- است، از پسر مهزیار میپرسد: چه چیزی را طلب میکنی ای ابالحسن؟ ادامه مطلب...
سرخوش زسبـوی غم پنهــانی خویشم
چون زلف تو سرگرم پریشانی خویشم
مسئله مهدویت، انتظار مصلح و موعود منتظر، از ویژگیهای دین اسلام نیست، بلکه همه ادیان و مذاهب آن را پذیرفتهاند و تنها اختلاف موجود بین آنها در نامگذاری است.
پیامبران الهی، که هر یک از آنها مصلح دوران خود بودهاند، از ظهور کسی خبر میدهند که جهان را به تسخیر خود در میآورد و بر همه کره زمین حکمرانی خواهد کرد و گسترده عدالتش اقطار زمین را فرا میگیرد.
حضرت مهدی(عج) به عنوان منجیی که تمام ادیان الهی به ظهورش پیروان خود را وعده دادهاند، تمام پیامبران به او اقتدا میکنند از خضر نبی تا عیسیبن مریم (علیهم السلام و الصلاة). اما آنچه حائز اهمیت است، شباهتهای بسیاری میان حضرت عیسی بن مریم (ع) با مهدی موعود(عج) است که برخی از این شباهتها اشاره میشود: ادامه مطلب...
این مکان مملو از آرامش و صفا آستان مقدس امام زاده اسماعیل علیه السلام یکی از نوادگان امام موسی کاظم علیه السلام است.
امامزاده اسماعیل چیذر از پسران امام هفتم شیعیان موسی کاظم است. آرامگاه او در تهران و در شمال بزرگراه آیتالله صدر و جنوب چیذر واقع شده و از خیابان پاشاظهری نیز به آن دسترسی هست.
ضریح امامزاده به تازگی تعویض و ضریح زیبایی جایگزین ضریح چوبی پیشین شدهاست و مساحت بنا همراه حیاط 120 متر مربع است. بنا بدون گنبد و از نظر معماری، سنتی است. در ضمن حسینیهای هم در آن واقع است. اتاق امامزاده کوچک و سادهاست و کاشی کاری آن متعلق به عهد ناصری است که آثاری از آن هنوز باقی ماندهاست. این امامزاده هم اکنون در حال گسترش و بازسازی میباشد. او فرزند ذکریا ابن موسی ابن الکاظم میباشد.او جوان 19 سالهای بوده است که در حوالی تجریش زخمی و در دهی بنام شیذر(چیذر فعلی)و در کنار درخت چناری سر بریده شده است.
ازسرجان بهر پیوندکسان برخاستم
چون الف در وصل دلها از میان بر خاستم
وازگون هرچندجام روزیم چون لاله بود
از کنار خوان قسمت شادمان برخاستم
بزم هستی را فرض مهر فروزان تو بود
همچو شبنم چهره چون کردی عیان برخاستم
همچو بلبل با گران جانان ندارم الفتی
طوطیان چون لب گشودند از میان برخاستم
از لگد کوب حواث عمر دیگر یافتم
چون غبار از زیر پای کاروان برخاستم
طاقت دم سردی دوران ندارم همچو گل
دربهار افکنده رخت ودر خزان بر خاستم
آزمودم عیش راحت را به کنج دام تو
از سر جولانگه کون ومکان بر خاستم
صحبت شورده حالان مایه شوریدگی است
با امین هرگه نشستم بی امان برخاستم
مقام معظم رهبری
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
استاد اخلاق حوزه و دانشگاه با بیان اینکه دشمنان در نهایت بیانصافی حضور امام عصر(عج) در همه جا و حاضر بودن تمام دنیا در پیش روی این حضرت را انکار میکنند، اظهار داشت: این در حالی است که «هایزنبرگ» شاگرد «انیشتین» میگوید: «حضور شیء واحد در همه جا صفر نیست» و «لورنس» شاگرد دیگرش میگوید: «مجموعهای که در آن زندگی میکنیم، فقط 10 درصدش قابل لمس و مشهود است و اگر کسانی باشند که به آن 90درصد دسترسی داشته باشند، نه تنها زمان و مکان برایشان صفر نیست، بلکه مالک زمان و مکان هستند و میتوانند در چند جا همزمان حضور داشته باشند».
وی افزود: حال که از حیث علمی نیز ثابت شده آیا این چیزی جز انکار این امر واضح نیست که حضرت در آن واحد در چند جا هستند و بر همه ما نظارت دارند؟ لذا صحب امر همین الان در جامعه حضور فیزیکی دارند.
قم را قم نامیدند زیرا اهل آن با قائم آل محمد (ع) جمع می شوند و با او قیام می کنند و بر او استقامت و پایداری می ورزند و او را یاری و نصرت می کنند. ادامه مطلب...
بازدید امروز: 23
بازدید دیروز: 37
کل بازدیدها: 431057